Tatranský klub Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov usporiada 3. mája 2019 už 28. ročník Jarnej Gastronomickej výstavy studených jedál a cukrárenských výrobkov a súťaže vo varení na živo „Tatranský kuchár 2019“.
Súťaž sa bude konať v priestoroch Slalom Restaurant Štrbské Pleso so začiatkom 7:00 hod, slávnostné otvorenie sa uskutoční o 10:00 hod.
Propozície a záväzná prihláška
INFORMÁCIE
- 7.00 h Štart prvých súťažiacich finálového kola Tatranský Kuchár 2019
- 10.00 h Slávnostné otvorenie výstavy
- 10.30 – 14.30 h Sprievodné akcie
- 16.00 – 18.00 h Odovzdávanie cien a diplomov
Súťaž je vyhlásená v troch kategóriách:
- I. kategória: Kuchár Senior – Profesionálni kuchári z hotelových a reštauračných zariadení
- II. kategória: Kuchár Junior – Žiaci stredných, hotelových a učňovských odborných škôl
- III. kategória: Cukrár Junior – Žiaci stredných, hotelových a učňovských odborných škôl
Každý súťažiaci obdrží jeden vstup zdarma pre doprovod.